AVG Anti-Virus

AVG Anti-Virus Free

Het gratis programma AVG Anti-Virus biedt je computer excellente bescherming tegen malafide virussen, trojan horses, spyware en wormen. Het betreft een compleet pakket met antivirus software dat eenvoudig te installeren is. Daarnaast is het programma volledig in het Nederlands weergegeven, waardoor het extra eenvoudig te begrijpen is, ook voor de minder computer-georiënteerde mensen.

Het AVG Anti-Virus pakket bestaat uit een aantal afzonderlijke onderdelen. Zo beschikt het pakket over een aparte e-mailscanner die er voor zorgt dat e-mails grondig worden gescand op virussen alvorens deze worden geopend. Het mooie van AVG Anti-Virus is dat dagelijks updates worden binnengehaald over de nieuwste virussen en spyware. Hierdoor is de mailscanner altijd up to date en zullen weinig tot geen slechte e-mails de strenge beveiliging omzeilen.

Doordat AVG Anti Virus gratis update, erg overzichtelijk is en daarnaast zeer compleet is, kun je niet de fout in gaan met deze anti virus oplossing. Ook te gebruiken voor android telefoons & tablets!

Met een score van 8/10 obv 11014 stemmen kunnen we concluderen dat het een zeer goed programma is.

Terug naar overzicht